PSD vinde iluzii in mod profesionist!
November 28, 2016
0 Comentarii
Distribuie

PSD vinde iluzii in mod profesionist!

Jurnalistul Răzvan Gheorghe l-a întrebat pe liberal ce așteptări are de la alegerile parlamentare și, concret, despre strategia partidului și rezultate propuse pentru 11 decembrie:

„Îmi doresc din tot sufletul ca românii să facă deosebirea dintre minciună și adevăr. Îmi doresc din tot sufletul ca PNL-ul să ajungă la guvernare pentru că are un program foarte bun și țin să vă aduc aminte este partidul care a lansat programul de guvernare încă din februarie 2015 și dorește tot binele României”, a declarat Petrache.

 

Mai mult, politicianul a criticat dur programul de guvernare lansat de Partidul Social Democrat, afirmând că „vinde iluzii românilor în mod profesionist”.

„L-am citit cu foarte mare atenție, pentru că așa e normal; de aceea am și spus că îmi doresc ca românii să poată face deosebirea între minciună și adevăr. Din punct de vedere strategic, al capacității de a duce voturi, PSD-ul a făcut un program perfect, adică vinde iluzii românilor în mod profesionist. Mai exact, am sentimentul că au avut o analiză sociologică foarte bună și au văzut care sunt așteptările românilor, au văzut cât costă aceste așteptări (…) un calcul cinic, din păcate electoral, au stabilit care sunt toate cheltuielile pentru aceste măriri de salarii și reduceri de taxe și impozite; pe urmă, au făcut foarte ușor pe hârtie de unde vin aceste venituri, astfel încât să acopere cheltuielile de care au ei nevoie în propagandă – puțin mai mari. 

(…)

Mi s-a întărit acest sentiment seară când am văzut-o pe doamna Firea când explica românilor cum mărește pensiile și cum micșorează taxele și impozitele. Desigur, doamna Firea are un grad de notorietate pozitivă destul de mare. Probabil că o să o vedem și în zielele următoare vorbindu-ne despre autostrăzi și despre ministerul de Finanțe.

(…)

După părerea mea, PSD-ul are un mare ghinion: au fost trei ani și ceva la guvernare, până acum, până la finalul lui 2015. Îmi aduc aminte de un slogan al unui primar – „ceea ce promit ei că fac, eu am făcut”. Deci, PSD-ul dacă voia într-adevăr să facă, făcea. Tot ceea ce ei ne promit acum trebuia să fi făcut deja în ăia trei ani și jumătate de guvernare”, a explicat președintele CJ Ilfov.

Totodată, Marian Petrache a vorbit despre problemele legate de infrastructura țării și despre promisiunile pe care PSD le „vinde” în această chestiune:  „Partea cu autostrăzile e mai interesantă. Prima dată a apărut la televizor domnul Șova și ne-a făcut o hartă a autostrăzilor. Harta cuprindea și un cort al domnului Ponta. Apoi a a venit domnul Rus, a șters cu buretele toate autostrăzile domnului Șova, gata-făcute pe hârtie și a apărut dumnealui cu noi autostrăzi. Acum am înțeles că au venit cu o altă variantă, avem alte puncte de interes. Nu Pitești-Sibiu. N-am văzut-o pe aceasta. Pe asta am văzut-o mai puțin. Dar am vazut că e foarte important București-Teleorman. 

Pe final de mandat, domnul Ponta a avut o ieșire publică, cu care sunt total de acord. Fiind o problemă foarte serioasă pentru România, astfel încât să nu fim ocoliți de marile rute europene, a spus că acest MasterPlan pe transport, ar trebui discutat în Parlament și asumat de toate partidele. Da, așa cred. Ca să nu începem de fiecare dată o altă autostradă când se schimbă ministrul, nu mai vorbesc de guvern, să nu ne trezim ca în vremea guvernului Ponta, dacă tot îi place de 0, cu 0 km de autostrăzi (..). Mi se pare că vreo 20 au căzut”, a afirmat Marian Petrache.

sursa: psnews.ro

Comentarii

Niciun comentariu! Poți fi primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu!